Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Cursuri de formare auditor intern ISO 22000 privind sistemele de management al siguranţei alimentare (FSMS) de la SGS - dezvoltaţi-vă abilităţile necesare pentru conducerea şi derularea auditurilor interne.

Participanţii la acest curs îşi vor însuşi cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru a realiza audituri interne ale sistemelor de management al siguranţei alimentare şi pentru a contribui la îmbunătăţirea continuă a sistemului de management. Pentru a putea participa la acest curs este necesar să aveţi cunoştinţe în materie de FSMS şi ISO 22000:2005. Aceste cunoştinţe preliminare sunt oferite în cadrul cursului nostru de familiarizare cu sistemele de management al siguranţei alimentare.

La încheierea acestui curs, participanții vor putea să:

  • Descrie responsabilitățile unui auditor intern și să descrie rolul unui audit intern în menținerea și îmbunătățirea sistemelor de management
  • Descrie, făcând referire la procesele din cadrul lanţului alimentar şi modelul unui FSMS bazat pe analiza hazardelor, scopul şi structura ISO 22000:2005
  • Planifice, deruleze şi prezinte un audit intern al unei părţi a FSMS în conformitate cu ISO 19011

Sesiunea de instruire cuprinde prezentări, ateliere şi exerciţii pe roluri.

De ce să alegeţi cursurile de formare pentru auditor intern ISO 22000 de la SGS?

Cursurile noastre sunt predate de către formatori experimentați, specialiști în sistemele de management al calităţii. Cunoştinţele şi abilităţile dumneavoastră vor fi dezvoltate printr-o abordare interactivă şi practică a actului de învăţare.

Contactaţi astăzi firma SGS pentru a afla mai multe despre cursurile noastre de formare pentru auditor intern ISO 22000.