Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Înțelegeți actualizările Certificării privind sistemele de siguranță alimentară (FSSC) 22000 versiunea 4.1.

Acest curs a fost conceput pentru aceia care doresc să înțeleagă actualizarea schemei de certificare FSSC 22000 de la versiunea 3 la versiunea 4.1 și oferă informații actualizate despre FSSC 22000 abordând următoarele subiecte:

  • introducere în schema globală de certificare FSSC 22000 pentru sistemele de management al siguranței alimentare,
  • istoricul schemei de certificare FSSC 22000,
  • actualizări ale schemei de la versiunea 3 la versiunea 4.1,
  • cerințe suplimentare specifice, inclusiv cu privire la fraudele alimentare și protecția alimentară.

La încheierea acestui curs, cursanții vor putea:

  • să explice cerințele suplimentare actualizate ale schemei FSSC 22000;
  • să evidențieze diferența dintre varianta 3 și varianta 4.1;
  • să opereze modificările necesare ale sistemelor dvs. de management al siguranței alimentare.

Cunoștințe prealabile

Cursul este conceput pentru profesioniști din domeniul siguranței alimentare, care înțeleg abordarea sistemelor de management cu privire la siguranța alimentară.

Deși nu este esențial, înainte de a participa la acest curs ar trebui să aveți cunoștințe despre următoarele principii legate de managementul siguranței alimentare, astfel încât cursul să fie cât mai benefic posibil:

  • implementarea sau operarea unui sistem de management în contextul unui sector alimentar. Aici sunt incluse scheme private, precum FSSC 22000, BRC și/sau alte scheme care includ componente referitoare la sistemele de management al calității.
  • cunoașterea programelor obligatorii, așa cum sunt acestea specificate în ISO/TS 22002-1,
  • ghidurile de bune practici pentru agricultură (GAP), domeniul veterinar (GVP), fabricare (GMP), igienă (GHP), producție (GPP), distribuție (GDP) și/sau comercializare (GTP), în funcție de segmentul de lanț alimentar în care lucrați,
  • principiile HACCP, definite de Comisia Codex Alimentarius,
  • cunoașterea cerințelor ISO 22000/FSSC 22000 și a cerințelor suplimentare FSSC 22000 V3.

Informații cu privire la curs

Noi oferim următoarele opțiuni:

  • Față în față: curs de o zi. La încheierea acestui curs, cursanții vor primi un Certificat SGS de participare.
  • eLearning: curs de o oră   (prezentare generală). La încheierea acestui curs, cursanții vor primi un Certificat SGS de absolvire.

Pentru mai multe informații cu privire la cursul introductiv FSSC 22000 v. 4.1, contactați SGS astăzi.