Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Această instruire a fost elaborată pentru a vă ajuta să înţelegeţi cerinţele standardului FSSC22000 privind managementul siguranţei alimentare (FSM).

Fundaţia pentru certificarea siguranţei alimentare, susţinută de Confederaţia europeană a industriilor agro-alimentare (CIAA), a preluat proprietatea asupra acestei noi scheme de certificare, iar acum este considerată drept punct de referinţă şi recunoscută de Iniţiativa globală pentru siguranţa alimentară (GFSI).

În condiţiile globalizării producţiei alimentare şi a achiziţiilor, lanţurile alimentare devin tot mai lungi şi mai complexe, generând astfel un risc mărit de incidente privind siguranţa alimentară. Această instruire este relevantă dacă sunteţi implicat în managementul siguranţei alimentare (FSM) al producătorilor de alimente care procesează sau fabrică produse animale, produse vegetale perisabile, produse cu termen mare de valabilitate şi (alte) ingrediente alimentare cum ar fi aditivii, vitaminele sau bioculturile.

Sesiunea de instruire vă oferă o privire de ansamblu privind scopul și cerințele FSSC 22000 și ISO/TS 22002-1 și modul în care aplicarea acestora poate îmbunătăți metodele dvs. de afaceri. La încheierea acestui curs veţi putea descrie scopul unui sistem de management al siguranţei alimentare (FSMS). De asemenea, veţi putea explica obiectivul, cerinţele şi procesul de certificare şi modul în care acesta contribuie la optimizarea continuă a sistemului de management al siguranţei alimentare (FSMS).

Instruirea include conferinţe şi exerciţii practice.

Contactaţi astăzi firma SGS pentru mai multe informaţii despre instruirea noastră de conştientizare asupra FSSC 22000.