Ce căutați?

Curs de instruire intermediar privind siguranța și igiena alimentară pentru catering

Curs de instruire intermediar privind siguranța și igiena alimentară oferit de SGS – dobândiți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a asigura cele mai înalte standarde de igienă alimentară într-o firmă de catering.
Curs de instruire intermediar privind siguranța și igiena alimentară oferit de SGS – dobândiți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a asigura cele mai înalte standarde de igienă alimentară într-o firmă de catering.

Actualizat pentru a include informații despre COVID-19 și controale

Acest curs de instruire vă va oferi cunoștințele și abilitățile necesare privind siguranța și igiena alimentară, necesare pentru a vă asigura că o firmă de catering menține cele mai înalte standarde de igienă și că spațiul este conform cu reglementările privind siguranța alimentară din țara în care se află compania. Cursul cuprinde subiecte precum lanțul de aprovizionare pentru catering, designul firmei de catering și obligații legale pentru companiile și manipulatorii de alimente.

Ce veți învăța?

La încheierea acestui curs, veți înțelege:

  • cerințele privind siguranța și igiena alimentară,
  • etapele din lanțul de aprovizionare pentru catering,
  • importanța igienei personale la locul de muncă,
  • curățenia, eliminarea deșeurilor și controlul dăunătorilor,
  • designul, aspectul și construcția optime ale unei firme de catering pentru asigurarea celor mai înalte standarde de siguranță și igienă alimentară,
  • obligațiile legale pentru firmele alimentare și manipulatorii de alimente,
  • zonele cheie de risc legate de COVID-19 din lanțul de aprovizionare,
  • măsuri de evaluare și control necesare pentru a reduce riscurile legate de COVID-19.

Cunoștințe prealabile

Cursanții trebuie să aibă următoarele cunoștințe prealabile:

  • cunoștințe de bază despre controalele siguranței alimentare și cerințele privind igiena alimentară,
  • înțelegerea pericolelor care pot fi prezente în sectorul de catering,
  • familiarizare cu liniile directoare naționale actuale și cu cerințele legislative legate de COVID-19.

Se recomandă participarea anterioară la cursul nostru de instruire de bază în domeniul siguranței și igienei alimentare.

Informații cu privire la curs

Durata cursului: 1 zi sau 8 ore
Metodologie de predare: față în față, formare condusă de un instructor virtual
Acreditare: SGS

Certificarea cursului

Cursanții care promovează examenul vor primi un „Certificat de absolvire”. Cursanții care nu promovează examenul, dar au participat la curs pe întreaga durată a acestuia vor primi un „Certificat de participare”.

De ce SGS?

Ca lider în domeniul formării profesionale, ne bazăm pe ani de experiență la nivel mondial pentru a oferi cursuri eficiente și oportunități de dezvoltare. Cursurile noastre sunt susținute de specialiști care vă vor sprijini în parcursul dvs. profesional.

Contactați-ne astăzi pentru a vă rezerva un loc la cursul nostru de instruire, nivel intermediar, în domeniul siguranței și igienei alimentare pentru catering.

Servicii asociate

Alte servicii

  • SGS Romania S.A.

38, Calea Serban Voda,

sector 4, 040212,

București, România