Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Curs de instruire avansat în siguranța și igiena alimentară pentru catering, oferit de SGS - dobândiți cunoștințele și abilitățile de a gestiona siguranța și igiena alimentară într-o firmă de catering.

Actualizat pentru a include informații despre COVID-19 și controale

Acest curs de instruire vă va oferi cunoștințele și abilitățile necesare privind siguranța și igiena alimentară, necesare pentru a gestiona activitatea într-o firmă de catering și a vă asigura că aceasta menține cel mai înalt standard de igienă și că întreaga incintă este conformă cu reglementările privind siguranța alimentară din țara în care se află compania. Cursul cuprinde subiecte precum managementul echipei de manipulare a produselor alimentare și tehnici de management pentru reducerea riscurilor COVID-19.

Ce veți învăța?

La încheierea acestui curs:

  • veți ști cum să gestionați siguranța și igiena alimentară în firmele de catering;
  • veți înțelege cum să asigurați conformitatea cu toate cerințele legale din domeniul siguranței alimentare;
  • veți ști cum să gestionați o echipă de manipulatori de alimente pentru a vă asigura că toate alimentele preparate sunt sigure pentru consumatori;
  • veți putea implementa, menține și îmbunătăți controalele de siguranță alimentară în cadrul companiei;
  • veți ști cum să vă asigurați că sunt îndeplinite toate responsabilitățile managerilor în materie de siguranță și igienă alimentară;
  • veți înțelege zonele cheie de risc legate de COVID-19 din lanțul de aprovizionare pentru catering;
  • veți înțelege tehnicile de evaluare și management necesare pentru a reduce riscurile legate de COVID-19.

Cunoștințe prealabile

Cursanții care parcurg acest curs trebuie:

  • să facă parte dintr-o echipă de management care lucrează într-o firmă de catering;
  • să cunoască pericolele legate de siguranța alimentară care ar putea fi prezente într-un mediu de catering;
  • să fie familiarizați cu liniile directoare naționale actuale și cu cerințele legislative privind COVID-19.

Informații cu privire la curs

Durata cursului: 3 zile sau 24 de ore
Metodologie de predare: față în față, formare condusă de un instructor virtual
Acreditare: SGS

Certificarea cursului

Cursanții care promovează examenul vor primi un „Certificat de absolvire”. Cursanții care nu promovează examenul, dar au participat la curs pe întreaga durată a acestuia vor primi un „Certificat de participare”.

De ce SGS?

Ca lider în domeniul formării profesionale, ne bazăm pe ani de experiență la nivel mondial pentru a oferi cursuri eficiente și oportunități de dezvoltare. Cursurile noastre sunt susținute de specialiști care vă vor sprijini în parcursul dvs. profesional.

Contactați-ne astăzi pentru a vă rezerva un loc la cursul nostru de instruire, nivel avansat, în domeniul siguranței și igienei alimentare.