Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Această instruire a fost elaborată pentru a vă ajuta să înţelegeţi procesul de certificare bazat pe standardul global BRC referitor la ambalare şi materialele de ambalat Ediţia 5.

Instruirea vă va oferi cunoştinţele de bază referitoare la procesul de certificare şi va furniza informaţiile generale referitoare la standardul global pentru ambalare şi materialele de ambalat şi la modul în care acesta poate optimiza metodele comerciale ale organizaţiei dumneavoastră.

Instruirea constituie o introducere pentru toţi actorii implicaţi în dezvoltarea, implementarea şi managementul certificării pentru standardul global BRC referitor la ambalare şi materialele de ambalat Ediţia 5. Noi furnizăm cadrul de bază pentru persoanele nou implicate în procesul de certificare. Această instruire vă oferă şi cunoştinţele de bază necesare pentru sesiunea de instruire cu o durată de 2 zile referitoare la implementarea standardului global pentru ambalare şi materialele de ambalat Ediţia 5.

La finalizarea sesiunii de instruire, participanţii vor înţelege:

  • Principiile generale ale cerinţelor standardului global BRC pentru ambalare şi materialele de ambalat Ediţia 5
  • Ce este necesar pentru a dezvolta şi implementa un sistem practic documentat care să fie conform cu cerinţele standardului
  • Cum funcţionează auditurile certificate conform standardului şi ce implică un astfel de audit
  • Principiile certificării intermediare

Instruirea include conferinţe şi exerciţii practice.

Contactaţi astăzi firma SGS pentru a afla cum puteţi beneficia în urma sesiunilor SGS de conştientizare referitoare la standardul BRC pentru ambalare & materialele de ambalat.