Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Cursuri de instruire oferite de SGS despre actualizările din Standardul global pentru siguranța alimentară (GSFS) al Consorțiului britanic pentru comerțul cu amănuntul (BRC) Ediția 7.

Schema BRC aprobată în cadrul GFSI este o parte importantă a managementului siguranței alimentare. Drept urmare, trebuie să fiți la curent cu cele mai recente modificări aduse standardului. Cursul nostru vă oferă instruire esențială pentru a vă informa cu privire la actualizările din Ediția 7 a Standardului global BRC pentru siguranța alimentară.

De ce să alegeți cursurile de instruire oferite de SGS despre actualizările din Standardul global BRC pentru siguranța alimentară Ediția 7?

Vă putem ajuta să:

  • Fiți la curent cu standardul global pentru siguranța alimentară
  • Înțelegeți actualizările din Ediția 7 a Standardului global pentru siguranța alimentară
  • Recunoașteți modificările integrate în Ediția 7 a standardului și să verificați aplicările acestora

Curs de încredere despre actualizările din Ediția 7 a Standardului global pentru siguranța alimentară oferit de un lider în domeniul cursurilor de instruire BRC

Noi vă oferim o rețea globală de formatori și auditori specializați care auditează frecvent companii în conformitate cu standardul global BRC pentru siguranța alimentară. Drept urmare, noi vă oferim cunoștințe aprofundate și suntem în poziția ideală de a vă oferi instruirea de specialitate de care aveți nevoie pentru a înțelege cerințele BRC.

Pentru a afla mai multe despre cursurile noastre de instruire despre actualizările din Ediția 7 a Standardului global BRC pentru siguranța alimentară, contactați-ne astăzi.