Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Cursul de instruire oferit de SGS în domeniul interpretării standardului alimentar global BRC vă ajută să înțelegeți standardul alimentar global al Consorțiului britanic pentru comerțul cu amănuntul (BRC) și sprijină procesul de implementare corespunzător.

Dacă sunteți producător, furnizor sau distribuitor detailist de alimente și doriți să implementați sisteme de management bazate pe acest standard - și să respectați totodată cerințele acestuia - ar trebui să participați la acest curs de instruire.

După finalizarea acestui curs, veți putea sprijini implementarea unui sistem de management bazat pe cerințele standardului alimentar global BRC. Acestea se referă la calitatea alimentelor și la siguranța alimentară, la activitățile dumneavoastră de producție și/sau distribuție cu amănuntul, precum și la toate obligațiile dumneavoastră legale.

În vederea participării la curs, este necesar să aveți cunoștințe anterioare despre siguranța alimentară sau despre programe privind Analiza riscurilor și puncte critice de control (HACCP).

Prezentare rezumativă a cursului:

  • Istoricul sistemelor privind normele de siguranță alimentară
  • Relevanța BRC
  • Principalele concepte ale PAC / HACCP și principii de evaluare
  • Metode de evaluare ale PAC / HACCP și aplicarea standardelor pentru siguranța alimentară

Pentru a afla mai multe despre cursul nostru de instruire în domeniul interpretării standardului alimentar global BRC, contactați SGS astăzi.