Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Această instruire oferă o introducere în sistemele de control al alergenilor alimentari (FAMS) şi principiile FAMS care au fost dezvoltate de SAS (Institutul elveţian de cercetare a alergiilor).

Obiectivul instruirii este de a garanta că participanţii înţeleg standardul AHA (alergie, piele, astm) care determină cerinţele generale referitoare la sistem, proces şi produs şi care sunt aplicate producţiei de bunuri identificate cu marca de calitate SAS. Participanţii vor învăţa despre alergenii şi intoleranţele alimentare, managementul riscului alergenic, cerinţele legale şi de etichetare referitoare la alergeni şi intoleranţe alimentare.

Această instruire este dedicată tuturor actorilor implicaţi în dezvoltarea, implementarea şi managementul sistemelor de control al alergenilor alimentari (FAMS). Dacă doriţi să participaţi şi la alte cursuri de instruire, în timpul cursului curent veţi obţine cunoştinţele şi înţelegerea necesare pentru a vă consolida abilităţile de auditor.

Instruirea include conferinţe şi exerciţii practice.

Contactaţi astăzi firma SGS pentru a afla mai multe despre instruirea referitoare la controlul alergenilor alimentari AHA.