Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Instruire SGS privind alimentele şi siguranţa alimentară - dezvoltaţi-vă abilităţile şi cunoştinţele şi obţineţi certificările de care aveţi nevoie pentru a respecta standardele ridicate ale industriei alimentare.

În vederea asigurării calităţii şi siguranţei, a minimizării riscurilor pentru consumatori şi a creşterii eficienţei proceselor, industria alimentară se supune unui număr foarte mare de standarde şi reglementări stricte. Pentru a vă ajuta să vă desfăşuraţi cu succes activitatea în cadrul industriei alimentare, noi oferim o gamă completă de soluţii de învăţare şi dezvoltare.

Portofoliul nostru acoperă toate aspectele, de la Standardul global BRC pentru siguranţa alimentară şi Certificarea Sistemului de Siguranţă Alimentară (FSSC) conform FSSC 22000 până la instruire privind bunele practici de fabricaţie (GMP), analiza riscurilor şi a punctelor critice de control (HACCP), siguranţa alimentară, managementul riscului, trasabilitatea şi igiena produselor alimentare, reglementări şi multe altele.

Contactaţi-ne astăzi pentru a discuta cum vă pot ajuta cursurile noastre de instruire în domeniul alimentelor şi siguranţei alimentare.

Îmbunătățirea oamenilor și a afacerilor cu SGS Academy

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Indiferent de industrie, indiferent de subiectul cursurilor, contactaţi-ne pentru a afla cum vă poate ajuta SGS Academy.