Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Cursuri de instruire despre mărfuri oferite de SGS - formare continuă pentru angajați și profesioniști furnizată de specialiști în domeniu.

Cursurile noastre de instruire se concentrează pe probleme actuale, ajutându-vă să înțelegeți diferite strategii de testare și să vă încadrați în bugetele alocate testării și instruirii.

Specialiștii noștri sunt pregătiți să răspundă la întrebările dumneavoastră referitoare la:

  • Calitatea de bază a diferitelor produse
  • Micotoxine 
  • Reziduuri de pesticide 
  • Testare microbiologică 
  • Seminarii despre zahăr

De ce să alegeți cursuri de instruire despre mărfuri oferite de SGS?

În calitatea noastră de lider mondial în servicii de instruire în domeniul agricol, oferim experienţa şi expertiza noastră pentru a vă ajuta să obţineţi beneficii maxime cu bugetul alocat de dumneavoastră pentru instruire. Experții noștri tehnici şi paleta disponibilă de opțiuni de instruire vă ajută la îndeplinirea mai eficientă a obiectivelor în materie de instruire.

Contactați-ne acum pentru a afla mai multe informații despre modul în care cursurile de instruire în domeniul agricol pot fi utile companiei dumneavoastră.

Îmbunătățirea oamenilor și a afacerilor cu SGS Academy

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Indiferent de industrie, indiferent de subiectul cursurilor, contactaţi-ne pentru a afla cum vă poate ajuta SGS Academy.