Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Instruire pentru siguranţă funcţională în domeniul maşinilor agricole şi forestiere oferită de SGS - Modulul L2, dezvoltarea siguranţei şi ISO 25119.

Construit pe baza cunoştinţelor obţinute în Modulul L1, acest modul de instruire se orientează asupra dezvoltării orientate spre siguranţă a funcţiilor electrice şi electronice, în conformitate cu standardul ISO 25119.

Pe baza unui exemplu ilustrativ, cursanţii vor explora implementarea cerinţelor standardelor de la faza de concept până la dezvoltarea elementelor hardware şi software.

Cuprins:

  • Cerinţe de management al siguranţei funcţionale (FSM)
  • Faza de concept şi cerinţe de implementare
  • Dezvoltarea sistemului şi cerinţe de implementare
  • Dezvoltarea elementelor hardware şi cerinţe de implementare
  • Dezvoltarea software-ului şi cerinţe de implementare

Cursuri de instruire în domeniul siguranţei funcţionale de încredere de la unul dintre cei mai importanţi furnizori de cursuri

Cursurile noastre sunt predate de către formatori experimentaţi, specialişti în domeniul siguranţei funcţionale. Cunoştinţele şi abilităţile dumneavoastră vor fi dezvoltate printr-o abordare interactivă şi practică a actului de învăţare.

Contactaţi-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de cursuri de instruire pentru siguranţă funcţională în domeniul maşinilor agricole şi forestiere.