Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Instruire pentru siguranţă funcţională în domeniul maşinilor agricole şi forestiere oferită de SGS - Modulul L1, ISO 25119 şi prezentare generală a documentaţiei.

Punând la dispoziţie o prezentare generală a standardelor de siguranţă funcţională, standardul ISO 25119 şi documentaţia necesară, acest curs este creat pentru persoane noi în domeniul siguranţei funcţionale.

ISO 25119 este un set complex de standarde şi poate fi greu de înţeles pentru persoane noi în domeniul siguranţei funcţionale. Acest modul de instruire prezintă iniţial elementele de bază ale siguranţei funcţionale şi apoi explică afirmaţiile cheie ale standardului.

Cuprins:

  • Prezentarea siguranţei funcţionale
  • Prezentare generală a cerinţelor standardului ISO 25119
  • Cerinţe de documentaţie

Cursuri de instruire în domeniul siguranţei funcţionale de încredere de la unul dintre cei mai importanţi furnizori de cursuri

Cursurile noastre sunt predate de către formatori experimentaţi, specialişti în domeniul siguranţei funcţionale. Cunoştinţele şi abilităţile dumneavoastră vor fi dezvoltate printr-o abordare interactivă şi practică a actului de învăţare.

Contactaţi-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de cursuri de instruire pentru siguranţă funcţională în domeniul maşinilor agricole şi forestiere.