Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Instruire pentru siguranţă funcţională în domeniul maşinilor agricole şi forestiere oferită de SGS - Modulul L0, ISO 25119.

Modulul L0 reprezintă o prezentare a subiectului siguranţei funcţionale pentru maşini agricole şi forestiere şi standardul ISO 25119.

Ce este standardul ISO 25119? Care sunt consecinţele legale rezultate din acest standard? Ce efort este necesar pentru impelementarea standardului? Formatorii noştri în domeniul siguranţei funcţionale vor răspunde la aceste întrebări, precum şi la altele pe parcursul acestui curs.

Cuprins:

  • Prezentarea siguranţei funcţionale
  • Stadiul standardelor şi consecinţele legale ale acestora
  • Abordarea şi efortul de implementare a cerinţelor conform standardului ISO 25119

Cursuri de instruire în domeniul siguranţei funcţionale de încredere de la unul dintre cei mai importanţi furnizori de cursuri

Cursurile noastre sunt predate de către formatori experimentaţi, specialişti în domeniul siguranţei funcţionale. Cunoştinţele şi abilităţile dumneavoastră vor fi dezvoltate printr-o abordare interactivă şi practică a actului de învăţare.

Contactaţi-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de cursuri de instruire pentru siguranţă funcţională în domeniul maşinilor agricole şi forestiere.