Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Instruirea pentru siguranţă funcţională în domeniul maşinilor agricole şi forestiere oferită de SGS prezintă participanţilor standardele specifice sectorului.

Maşinile folosite în sectoarele agricol şi forestier au complexitate şi dimensiuni din ce în ce mai mari. Pentru a reduce riscul pe care îl prezintă, sectorul maşinilor agricole şi forestiere şi-a creat propriul standard pentru siguranţă funcţională, ISO 25119. Acest standard detaliază cerinţele apărute din standardul ISO 13849 şi înglobează de asemenea multe elemente ale standardului IEC 61508.

Sesiunile noastre de instruire vă vor arăta cum să trataţi pe teren cerinţele complexe ale acestui standard. Folosind exemple din realitate, cursanţii vor învăţa cum să integreze aceste cerinţe în procesele de dezvoltare existente.

Contactaţi SGS astăzi pentru a vă înscrie la instruire pentru siguranţă funcţională în domeniul maşinilor agricole şi forestiere.

Îmbunătățirea oamenilor și a afacerilor cu SGS Academy

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Indiferent de industrie, indiferent de subiectul cursurilor, contactaţi-ne pentru a afla cum vă poate ajuta SGS Academy.