Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Cursurile de instruire din industria aerospațială oferite de SGS – contribuie la formarea aptitudinilor esențiale pentru profesioniștii din acest domeniu .

Industria auto trebuie să întrunească cel mai înalt nivel de siguranță, indiferent dacă lucrați în domeniul concepție și fabricație sau revizie și reparații.

Pentru a fi la curent cu ultimele standarde și cunoștințe din domeniu, inclusiv standardul de managementul calității S 9100, angajații dvs. au nevoie de acces la cursuri de instruire. Cursurile nostre de instruire pentru industria aerospațială vă oferă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a vă putea îmbunătăți și dezvolta afacerea dvs. Noi îi ajutăm pe participanți să își dezvolte abilitățile profesionale necesare pentru îmbunătățirea carierei, ajutând în același timp organizația dvs. să devină mai eficientă, să reducă riscurile și să sporească avantajele față de concurență.

De ce să alegeți cursurile SGS de instruire pentru industria aerospațială?

În calitatea noastră de lider în materie de cursuri de instruire pentru industria aerospațială, noi vă oferim experiența și cunoștințele de specialitate pentru a vă ajuta să obțineți rezultatele optime cu bugetul alocat sesiunilor de instruire. Experții noștri tehnici şi paleta disponibilă de opțiuni de instruire vă ajută la îndeplinirea mai eficientă a obiectivelor în materie de instruire.

Pentru a afla mai multe despre cursurile noastre de instruire pentru industria aerospațială, citiți în continuare sau luați contactați-ne acum.

Îmbunătățirea oamenilor și a afacerilor cu SGS Academy

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Indiferent de industrie, indiferent de subiectul cursurilor, contactaţi-ne pentru a afla cum vă poate ajuta SGS Academy.