Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Instruire SGS în funcţie de domeniu - o serie de soluţii specifice pentru perfecţionarea personalului din domeniul respectiv disponibile pentru multe profesii şi domenii de activitate.

Indiferent de domeniu sau de setul dumneavoastră de competenţe, reţeaua noastră de profesionişti cu experienţă vă vor oferi instruire specifică domeniului respectiv în scopul îmbunătăţirii competenţelor existente şi al dobândirii unora noi de către personal. Îi putem ghida pe participanţi către o carieră care îi va ajuta să obţină stabilitate profesională pe termen lung. În același timp, sesiunile noastre de instruire vă ajută să sporiți eficiența, să gestionați riscurile și să asigurați avantaje competitive pentru organizația dumneavoastră.

Pentru mai multe informaţii despre modul în care sesiunile noastre de instruire în funcţie de domeniu vă pot ajuta organizaţia, contactaţi-ne astăzi.

Îmbunătățirea oamenilor și a afacerilor cu SGS Academy

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Indiferent de industrie, indiferent de subiectul cursurilor, contactaţi-ne pentru a afla cum vă poate ajuta SGS Academy.