Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Instruire pentru management integrat pentru ISO 9001, ISO 14001 și OHSAS 18001, de la SGS - oferă organizației dvs. posibilitatea de a implementa standarde de calitate, de mediu și de sănătate și siguranță

Acest curs vă va oferi o înțelegere a managementului integrat pentru sistemele ISO 9001, ISO 14001 și OHSAS 18001. Un program de cursuri și ateliere acoperă toate fazele procesului de auditare în conformitate cu cerințele fiecărui standard. În ultima zi a cursului, atelierul practic include un exercițiu practic ce vă permite să puneți în practică tot ce ați învățat.

Cursuri de încredere de management integrat pentru ISO 9001, ISO 14001 și OHSAS de la unul dintre cei mai importanţi furnizori de cursuri

Cursurile noastre sunt susţinute de profesori care sunt experți în sisteme de management al calității, de mediu și de sănătate și siguranță cât și de instructori experimentați. Cunoştinţele şi abilităţile dumneavoastră vor fi dezvoltate printr-o abordare interactivă şi practică a predării.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cursurile noastre de management integrat pentru ISO 9001, ISO 14001 și OHSAS.