Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Soluţiile optimizate pentru sistemele de managementul mediului oferite de firma SGS vă ajută să respectaţi prevederile de mediu.

Un management de mediu solid înseamnă că aveţi sisteme de managementul mediului conforme cu toate cerinţele şi prevederile aplicabile şi optimizate în mod continuu, acestea fiind un reper pentru acest domeniu. Vă ajută, de asemenea, să urmăriţi toate reglementările de mediu aplicabile. Un sistem de managementul mediului bine gestionat şi integrat vă ajută să folosiţi mai eficient energia şi resursele, reducând costurile operaţionale şi asigurând optimizarea continuă a serviciilor. Implicarea dvs. în problemele de mediu poate crea noi oportunităţi de afaceri cu clienţi care acordă importanţă problemelor de mediu.

Reţelele noastre globale vă oferă accesul la experţi care au cunoştinţe aprofundate de mediu. Noi oferim servicii suport pentru audit, instruire, certificare, verificare şi pentru adoptarea deciziilor în legătură cu sistemele de managementul mediului. Soluţiile noastre vă vor oferi garanția că sistemele de managementul mediului sunt conforme cu reglementările aplicabile, cu standardele privind cele mai bune practici şi cu necesităţile clienţilor dvs.

În calitatea noastră de lider în domeniul managementului de mediu, vă oferim şi o gamă vastă de opţiuni de instruire, pentru a vă ajuta să vă asiguraţi că dvs. şi echipele dvs. sunteţi la curent cu ultimele evoluţii normative şi din domeniul mediului.

Suntem partenerul ideal pentru a prelua problemele dvs. complexe de management al mediului. Contactaţi astăzi echipa noastră acreditată de experţi în managementul mediului pentru a începe să elaboreze planul dvs.