Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Standardul ISO 50001 privind managementul energiei – Cursul SGS de instruire în domeniul interpretării standardului vă ajută să implementați cerințele ISO 50001, standardul internațional privind managementul energiei.

Acest curs vă îmbogățește cunoștințele despre tendințele referitoare la consumul global de energie și, la nivel organizațional, vă ajută să definiți un consum rațional și sustenabil. Veți descoperi modul în care un proces de îmbunătățire continuă vă poate ajuta să economisiți bani și să creșteți productivitatea companiei, reducându-vă totodată impactul asupra mediului.

Veți primi instruire de specialitate în toate aspectele administrative și tehnice legate de implementarea unui sistem de management energetic bazat pe ISO 50001. Veți înțelege fundamentele standardului și veți învăța cum să-i interpretați cerințele. Cursul analizează, de asemenea, modul în care puteți trata standardele privind calitatea, mediul și energia ca pe un sistem de management integrat pe care îl puteți audita ca pe unul singur - economisind timp și efort.

Prezentare rezumativă a cursului:

  • Sisteme de management energetic
  • ISO 50001
  • Sisteme de management al calității, al mediului și energetic: factorii comuni
  • Implementarea unui sistem de management energetic

Pentru a afla mai multe despre cursul de instruire în domeniul interpretării Standardului ISO 50001 privind managementul energiei, contactați SGS astăzi.