Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Instruire în contabilitatea emisiilor de carbon și inventarii GHG (ISO 14064-1) de la SGS - învățați cum să raportați, monitorizați și să reduceţi emisiile.

Cum este afectată organizaţia dvs. de problema schimbării climatice? Ce face organizația dvs pentru gestionarea emisiilor de gaze de seră (GHG)? Legislația tot mai stufoasă, presiunea din partea acționarilor și o conştientizare din ce în ce mai clară că managementul emisiilor de carbon poate oferi beneficii comerciale sunt factori ce determină multe companii să monitorizeze, raporteze și să-şi reducă emisiile.

Oferim cursuri de contabilitate și inventariere pentru emisiile de carbon, concepute să satisfacă interesele și obiectivele de învățare ale audiențelor locale. Acestea includ cursuri de conștientizare, cu scopul de a oferi reprezentanţilor o înțelegere importantă a noţiunilor introductive cu privire la abordările contabilității emisiilor de carbon, standardelor și metodologiilor.

În plus, oferim cursuri concepute să ofere participanților cunoștințele pentru pregătirea și gestionarea unui inventar GHG în cadrul organizaţiei, conform ISO 14064-1 și Protocolului GHG WRI/WBCSD: Contabilitate corporatistă și Standard de raportare. Aceste standarde recunoscute pe plan internațional reprezintă baza multor programe naționale și locale.

Cursurile de instruire oferite includ conferinţe și exerciții practice.

Pentru mai multe detalii despre cursuri pentru public din regiunea dvs., consultaţi programul de instruire sau contactați-ne. De asemenea, putem oferi cursuri la nivel intern, care pot fi personalizate conform nevoilor dvs.

Contactați SGS astăzi pentru a discuta nevoile dvs de pregătire cu privire la schimbarea climei.