Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a vă ajuta să respectaţi raportarea obligatorie şi voluntară a emisiilor de gaze cu efect de seră (GES), SGS vă oferă servicii de validare şi verificare.

Ne angajăm să garantăm că emisiile de GES şi reducerile emisiilor sunt raportate într-un mod complet, consecvent şi precis. Verificarea emisiilor stabileşte conformitatea cu limitele maxime şi pentru raportarea voluntară. Certificăm, de asemenea, reducerile de emisii. Programul nostru privind schimbările climatice vă va facilita comercializarea certificatelor de emisii de GES. Prin promovarea standardizării procedurilor de verificare, acesta vă va permite să participaţi la programe internaţionale.

Soluţiile de instruire ale SGS privind schimbările climatice vă ajută să dobândiţi un nivel de sensibilizare sau abilităţi profesionale avansate referitoare la Amprenta de carbon şi la Contabilizarea şi verificarea gazelor cu efect de seră (ISO 14064). Oferim, de asemenea, instruire personalizată internă pentru subiecte specifice în funcţie de nevoile dumneavoastră.

Sunaţi-ne azi pentru a afla mai multe despre serviciile privind schimbările climatice adecvate sectorului dumneavoastră de activitate şi pentru a da o notă competitivă activităţilor dumneavoastră.