Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Acorduri voluntare în Europa - acces mai larg pe piețele europene cu ajutorul acordurilor voluntare de certificare oferite de firma SGS.

Inițiate pentru un anumit domeniu, de distribuitori, detailiști sau grupuri de sprijin al consumatorilor, acordurile voluntare UE pot aduce plus valoare produselor și mărcilor dvs. Cu privire la siguranța produselor, sustenabilitate, responsabilitate socială, cerințele de înregistrare sau privind consumul de energie acestea pot spori accesul dvs. la piețele europene și pot spori transparența în întregul dvs. lanț de aprovizionare. Respectarea cerințelor non-regulatorii dovedește flexibilitatea dvs., disponibilitatea și dorința de a negocia cu partenerii de afaceri și ajută la diferențierea dvs. față de concurenți.

Experții noștri din domeniu vă vor ajuta să evaluați conformitatea produselor cu programele relevante. Cu multă experiență cumulată pe parcursul mai multor decenii, noi oferim servicii de testare, verificare, inspecție și certificare care dovedesc că o organizație și produsele acesteia respectă acordurile voluntare la nivel european, accelerează accesul pe piață, asigură calitatea și siguranța și diminuează potențialele pierderi. Aflați mai multe informații de la experții noștri.