Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Datorită intenţiei oficialilor de a stimula comerţul şi a deschide pieţele, zona Asia-Pacific este una foarte interesantă în prezent, însă pentru a desfăşura activităţi comerciale eficiente, trebuie să cunoaşteţi toate reglementările şi standardele de conformitate.    

Pieţele emergente se dezvoltă rapid la nivel naţional şi regional, stimulând investiţiile transfrontaliere şi o creştere economică susţinută. Conformitatea şi reglementările privitoare la calitate, siguranţă, securitate, consum de energie, conţinut de substanţe chimice, dispozitive medicale şi substanţe restricţionate evoluează constant, iar dumneavoastră trebuie să înţelegeţi aceste schimbări pentru a desfăşura cu succes activităţi comerciale. La SGS, reţeaua de experţi în comerţul din zona Asia-Pacific vă poate oferi serviciile de care aveţi nevoie pentru a vă asigura că produsele dumneavoastră respectă aceste standarde şi reglementări.

 

Vă oferim o gamă de servicii structurată geografic, inclusiv servicii de testare, audit, certificare şi verificare, pentru a vă asigura că produsele şi serviciile dumneavoastră respectă cerinţele comerciale din zona Asia-Pacific. Contactaţi-ne pentru a vă asigura că produsele dumneavoastră sunt eligibile pe pieţele din zona Asia-Pacific.