Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Aflaţi mai multe.Pentru a avea acces la cât mai multe pieţe de pe continentul american, este un mare avantaj să înţelegeţi pe deplin programele de voluntariat susţinute de distribuitori, de un anumit domeniu industrial, de vânzătorii cu amănuntul şi grupurile de promovare a intereselor consumatorilor.

Aceste programe pot viza siguranţa sau durabilitatea produselor, cerinţele pentru înregistrare sau consumul de energie. Conformitatea cu aceste programe de voluntariat vă va asigura un acces îmbunătăţit pe piaţă şi mai multă transparenţă în relaţiile cu partenerii de afaceri.

Respectând şi alte cerinţe decât cele normative, le oferiţi partenerilor dumneavoastră de afaceri dovada că aveţi un grad înalt de flexibilitate şi că doriţi într-adevăr să desfăşuraţi activităţi comerciale. Specialiştii SGS în comerț vă pot ajuta să respectaţi cerinţele acestor programe de voluntariat. Oferim servicii de testare, verificare, inspectare şi certificare care vă vor asigura că produsele dumneavoastră respectă programele de voluntariat locale de pe continentul american.