Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Cursuri SGS de instruire despre raportarea durabilității – dobândiți abilitățile de care aveți nevoie pentru a crește gradul de conștientizare și a îmbunătăți rapoartele privind durabilitatea.

Soluțiile noastre organizaționale pentru instruire în raportarea durabilității vă ajută să creșteți gradul de conștientizare și să dobândiți abilitățile profesionale de care aveți nevoie ca să vă îmbunătățiți rapoartele privind durabilitatea organizațională. Cursurile noastre acoperă fiecare aspect al raportării privind durabilitatatea, printre care:

  • cum să stabiliți cel mai potrivit tip de raport pentru organizația dumneavoastră
  • instrucțiuni cheie
  • instrumentele necesare pentru strângerea de informații
  • procesul de asigurare
  • tipurile de dovezi necesare

De ce să alegeţi cursurile SGS de instruire în raportarea privind durabilitatea?

Fiind un lider mondial în furnizarea de cursuri de instruire în raportarea privind durabilitatea, vă oferim experiență vastă în practicile de raportare privind durabilitatea și o rețea globală de profesioniști calificați. Vă oferim acces la cele mai bune practici globale care să vă ajute să asigurați o îmbunătățire continuă a proceselor de raportare din organizația dumneavoastră. În plus, experiențele noastre de învățare mixtă și tehnicile de învățare accelerată vă ajută la îndeplinirea obiectivelor în materie de instruire individuală sau colectivă.

Contactați-ne pentru a afla mai multe informații despre modul în care cursurile noastre de raportare privind durabilitatea vă pot ajuta pe dumneavoastră și organizația dumneavoastră.