Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Cursuri de instruire în domeniul implementării de la SGS - dobândiţi abilităţile de care aveţi nevoie pentru a îndeplini cerinţele, standardele, reglementările şi cele mai bune practici industriale relevante.

Vă oferim o gamă cuprinzătoare de cursuri cu scopul de a vă ajuta organizaţia să dobândească abilităţile de care are nevoie pentru a implementa sisteme de management care îndeplinesc cerinţele unei varietăţi de standarde şi reglementări. Cursurile noastre sunt destinate managerilor, personalului de conducere şi administratorilor responsabili de managementul proceselor. Portofoliul nostru vast a fost dezvoltat de echipa noastră de experţi de top din industrie astfel încât să acopere standardele şi iniţiativele din întreaga lume.

De ce să alegeţi cursurile de formare tehnică de la SGS?

În calitate de lider mondial în furnizarea de cursuri de instruire în domeniul implementării, noi vă oferim experiență, resurse și instructori profesioniști inegalabili, care vă pot ajuta să obțineți rezultate optime cu bugetul alocat sesiunilor de instruire. Experiențele noastre de învățare mixtă și tehnicile de învățare accelerată vă ajută la îndeplinirea obiectivelor în materie de instruire stabilite la nivel individual sau pentru întreaga forţă de muncă.

Îmbunătățirea oamenilor și a afacerilor cu SGS Academy

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Indiferent de industrie, indiferent de subiectul cursurilor, contactaţi-ne pentru a afla cum vă poate ajuta SGS Academy.