Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Elementul cheie al reducerii la minimum a riscurilor în legătură cu reputaţia dumneavoastră este de a avea un plan de management detaliat pentru lanţul dumneavoastră de aprovizionare.

SGS oferă o gamă de servicii pentru a vă ajuta să gestionaţi eficace riscurile potenţiale din lanţul de aprovizionare prin evaluări, inspecţii şi testare. Noi vă putem examina siguranţa lanţului de aprovizionare prin intermediul auditurilor de siguranţă, pentru a ne asigura că furtul, corupţia şi mita sunt reduse le minimum. Serviciul nostru de certificare vă ajută să menţineţi cele mai înalte standarde ale managementului lanţului de aprovizionare. Sisteme eficiente de management al datelor vă pot ajuta să furnizaţi doveţi ale standardelor înalte către părţile interesate şi clienţi. Programele noastre de instruire vă vor asigura de înglobarea celor mai bune practici în întreaga dumneavoastră organizaţie.

Acoperirea noastră mondială şi reţelele globale dintr-o gamă de industrii garantează faptul că aveţi acces la cele mai noi informaţii şi tehnici relevante sectorului industriei dumneavoastră. Apelaţi astăzi la echipele noastre de experţi pentru recomandări adecvate afacerii dumneavoastră.