Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

La SGS, integritatea se află pe primul loc în tot ceea ce facem. Fiind la rândul nostru o organizaţie responsabilă din punct de vedere social, vă putem oferi serviciile imparţiale şi transparente care aduc valoare afacerii dumneavoastră, care vă extind aria de activitate şi cuceresc noi pieţe.

Lumea afacerilor este dominată de standarde de reglementare şi de conformitate menite să protejeze societatea şi mediul şi să promoveze un viitor durabil. Clienţii şi consumatorii diferenţiază mărcile pe baza responsabilităţii sociale. Pentru a intra pe noi pieţe şi depăşi aşteptările părţilor dumneavoastră interesate, trebuie să vă asiguraţi că toate aspectele afacerii dumneavoastră sunt responsabile din punct de vedere social, de la etapele de design, până la producţie şi livrare.

Vă oferim o gamă de servicii de audit, inspecţie, instruire şi certificare pentru a vă măsura performanţa în raport cu standardele de responsabilitate socială şi pentru a asigura cele mai bune practici la nivel global. Perspectiva noastră vă va permite să adoptaţi o poziţie responsabilă din punct de vedere social, care vă va ajuta să luaţi în considerare sănătatea mediului la nivelul personalului dumneavoastră, societăţii globale şi lumii noastre. Deţinem cea mai largă reţea de experţi foarte competenţi şi exprimentaţi în domeniul responsabilităţii sociale din lume, ceea ce ne permite să vă oferim o evaluare clară a politicilor dumneavoastră şi să vă ajutăm să avansaţi către un viitor responsabil đin punct social în afaceri. Aflaţi mai multe.