Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Globalizarea şi conştientizarea sporită a consumatorilor le-au atribuit companiilor mai multă responsabilitate de a se asigura că bunurile pe care le vând sunt fabricate in condiţii de lucru sigure, la rate de plată corecte şi cu respectarea drepturilor umane de bază a celor implicaţi în producţie.

Publicitatea adversă, indiciul că aceste standarde nu sunt respectate de către companii, poate cauza vătămarea reputaţiei şi afecta vânzările şi profitabilitatea.

La SGS, gama noastră de servicii de responsabilitate socială specializate include realizarea unei serii de audituri în raport cu o gamă de coduri şi standarde recunoscute la nivel internaţional care vă ajută să vă evaluaţi conformitatea în raport cu cele mai noi şi mai stricte cerinţe.

Reţeaua noastră globală vastă de auditori experimentaţi în domeniul conformităţii sociale este localizată în principalele ţări furnizoare. Cu sprijinul unei echipe globale de experţi în domeniul responsabilităţii sociale corporatiste, putem suplimenta activităţile de monitorizare cu instruire şi suport pentru unităţile de producţie în vederea facilitării progresului. Sistemele noastre robuste de gestiune a datelor vă oferă asigurarea adiţională că evidenţa de care aveţi nevoie pentru a demonstra conformitatea dumneavoastră continuă este disponibilă pentru toate părţile interesate.

Pentru ca soluţiile de responsabilitate socială să îi ofere organizaţiei dumneavoastră un avantaj competitiv, sunaţi acum echipele noastre de experţi.