Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Aflați mai multe despre standardul și certificarea lanțului de custodie FSC™ (LdC) și despre modul în care îl aplicați în organizația dvs., cu cursul nostru despre sistemele de bază.

Acest curs de instruire oferă o introducere în standardul privind LdC FSC și îi ajută pe cursanți să determine originea produselor din lemn și să dovedească faptul că aceste produse provin din păduri certificate sau din alte surse de încredere.

Obiectivele Cursului despre Sistemele de Bază ale Lanţului de Custodie FSC

Pe baza Standardului FSC STD-40-004 V3-0 privind Certificarea Lanţului de Custodie (Standardul LdC FSC), la încheierea acestui curs, participanţii vor deţine cunoştinţe clare despre:

 • Sistemele şi Documentele Normative despre LdC 
 • Standardul privind LdC FSC:
  • Scop şi Informaţii Generale
  • Partea I: Cerinţe Universale
  • Partea a II-a: Controlul Revendicărilor privind LdC
  • Partea a III-a: Cerinţe Suplimentare
  • Partea a IV-a: Criterii de Eligibilitate

Pentru a absolvi cursul şi a deţine nivelul solicitat de înţelegere a standardelor şi documentelor normative ale Lanţului de Custodie FSC, fiecare participant trebuie să aibă o prezenţă de 100%. La absolvirea cu succes a acestui curs de instruire de o zi, cursanţii vor primi un certificat de participare.

De ce ati alege un curs SGS de instruire privind Lanţul de Custodie FSC?

Ca lider în domeniul formării profesionale, ne bazăm pe anii noştri de experiență la nivel mondial pentru a oferi cursuri eficiente și oportunități de dezvoltare. Marcăm diferența pentru persoane fizice, echipe și întreprinderi, cultivând talentul și abilitând o evoluție organizațională continuă. Specialiștii noștri fac un parteneriat cu participanții la curs, identificând obiectivele de îmbunătățire și sprijinindu-le parcursul profesional.

Contactați-ne pentru a afla mai mult despre cursurile noastre de instruire privind produsele forestiere.