Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Cursuri SGS de pregătire pentru auditori – dobândiţi cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru audituri interne şi externe, şi calificări profesionale ca auditor sef.

Noi vă oferim cursuri de instruire pentru auditori pentru un număr de standarde, reglementări şi practici de management. Cursurile noastre sunt particularizate în funcție de necesitatile dvs., oferindu-le participanților şansa să-şi dezvolte abilități profesionale care îi ajută în carieră, şi contribuind concomitent la reducerea riscurilor în cadrul organizației și la sporirea avantajelor competiționale.

De ce ati alege un curs SGS de instruire auditori?

În calitatea noastră de lider mondial în materie de cursuri și sesiuni de instruire pentru auditori, noi vă oferim o experiență unică, resurse și lectori profesioniști pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate pentru bugetul alocat sesiunilor de instruire. Experiențele noastre de învățare mixtă, precum și tehnicile de învățare accelerată, vă ajută să vă atingeți obiectivele în materie de instruire individuală sau globală.

Luați legătura cu noi pentru detalii despre cursurile de instruire pentru auditori.

Îmbunătățirea oamenilor și a afacerilor cu SGS Academy

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Indiferent de industrie, indiferent de subiectul cursurilor, contactaţi-ne pentru a afla cum vă poate ajuta SGS Academy.