Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Atrageți o creștere a afacerilor, mai multe evenimente și persoane bine pregătite în organizația dvs. cu ajutorul certificării ISO 20121 - standardul de certificare privind sustenabilitatea în managementul evenimentelor.

SGS poate contribui la imbunatatirea performanțelor de mediu ale organizației, locației sau evenimentului dvs., şi poate demonstra implicarea dvs. în promovarea unui sistem de management al sustenabilității. Evaluarea noastră conform standardului ISO 20121 ajută organizația dvs. să își îmbunătățească sustenabilitatea evenimentelor prin reducerea impactul acestora asupra mediului.

Evenimentele au impact asupra mediului și economiei la diverse niveluri, inclusiv consumul de apă, producția de deșeuri solide și consumul de energie, efecte asupra biodiversității, angajarii și selecției furnizorilor. Un sistem ISO 20121 de management al sustenabilității ajută organizația dvs. să își stabilească și să atingă obiective realiste, și să implementeze politicile şi procedurile pentru cele mai bune practici.

Vă putem oferi o gamă completă de servicii de evaluare și audit referitoare la certificarea ISO 20121. Menţineţi-vă o echipă instruită și informată cu ajutorul sesiunilor de instruire organizate de SGS și al workshop-urilor despre procedurile de audit și implementare. Când sunteți pregătiți, putem derula auditurile de evaluare și certificare.

Lanțul de aprovizionare al organizației sau al evenimentul dvs. este la fel de important pentru sistemul dvs. de management al sustenabilității. Putem organiza audituri de secunda parte pentru monitorizarea lanțului dvs. de aprovizionare, nu numai în Romania, dar și în orice altă țară din lume.

Standardul poate fi aplicat în orice ocazie, de la o prezentare a meșteșugarilor locali până la un eveniment important, și este adecvat celor care patronează evenimentul, organizatorilor evenimentul, dar și furnizorilor. Demonstrați angajamentul dvs. de sustenabilitate și încheiați un contract cu SGS pentru auditul de evaluare și certificare ISO 20121 în managementul evenimentelor.