Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Dacă nu este planificat și gestionat cu grijă, un eveniment organizatoric poate avea un impact negativ asupra comunității locale și asupra mediului înconjurător.

Asigurându-vă de sustenabilitatea evenimentelor pe care le organizați, veți minimiza impactul negativ și veți transforma aceste evenimente în evenimente de succes. SGS vă oferă o gamă variată de servicii de audit, training și testare pentru a vă asigura că evenimentele organizate de firma dvs. sunt sustenabile. Rețeaua globală de specialiști și dotările noastre vă oferă acces la o gamă largă de cunoștințe de specialitate în domeniul organizării de evenimente sustenabile, de exemplu prin aplicarea standardului ISO 20121 pentru sisteme sustenabile de management al evenimentelor. Colaborați cu noi pentru a face din evenimentul dvs. un model în materie de sustenabilitate. Contactaţi astăzi echipa noastră de specialişti pentru a afla mai multe.

Pentru a vă asigura că organizația dvs. este conformă cu ultimele reglementări în materie de mediu din domeniul dvs. de activitate și pentru a menține sustenabilitatea, aveți nevoie de o gamă cuprinzătoare de instrumente și tehnici de management. Serviciile de management și conformitate oferite de SGS includ o gamă largă de servicii de audit de mediu și de certificare. Serviciile noastre vă dau posibilitatea de a cumula informațiile necesare pentru a demonstra faptul că respectaţi standardele actuale de mediu, reglementările obligatorii sau acordurile voluntare. Cursurile și evenimentele nostre contribuie la consolidarea principiilor de bună practică în strategia dvs. de management și în cadrul organizației dvs.

Profitați de rețeaua noastră globală de specialiști, care vă pot oferi informațiile specializate de care aveți nevoie, pentru a respecta cerințele de mediu, sociale și de sustenabilitate. Prin parteneriat cu noi, vă aflați cu siguranță pe drumul cel bun pentru a transforma organizația dvs. în lider în materie de sustenabilitate.