Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a vă asigura că organizația dumneavoastră respectă ultimele reglementări de mediu pentru industria dumneavoastră și pentru menținerea sustenabilității, aveți nevoie de un set de instrumente cuprinzător al tehnicilor și aplicațiilor de management.

Serviciile de management și conformitate oferite de firma SGS includ o gamă largă de servicii de audit de mediu și de certificare.

Serviciile noastre vă oferă posibilitatea de a colecta informațiile necesare pentru a demonstra faptul că respectaţi standardele curente de mediu, reglementările obligatorii sau acordurile voluntare. Cursurile și evenimentele nostre contribuie la consolidarea principiilor de bună practică în strategia dumneavoastră de management și în cadrul organizației dumneavoastră

Profitați de rețeaua noastră globală de specialiști, pentru a vă furniza informațiile specializate de care aveți nevoie, pentru a respecta cerințele de mediu, sociale și de sustenabilitate. Asociindu-vă cu noi, veți fi siguri că sunteți pe calea corectă pentru a face din întreprinderea dumneavoastră un lider în sustenabilitate.