Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS oferă o gamă completă de servicii de externalizare a laboratoarelor. Sunaţi astăzi echipa noastră experimentată de specialişti de mediu pentru a discuta un model de afacere potrivit companiei dumneavoastră.

În lumea foarte competitivă a afacerilor din ziua de azi, companiile sunt supuse unei presiuni din ce în ce mai mari de a reduce costurile, în special în domenii care sunt alte activităţi decât cele de bază. Dacă monitorizarea mediului, testarea şi analizele nu sunt activitatea dumneavoastră de bază, de ce să suportaţi cheltuielile de regie suplimentare pentru a oferi aceste servicii? Profitaţi de serviciile noastre de externalizare a laboratoarelor şi de testare offshore. Puteţi întâmpina nevoile firmei dumneavoastră reducându-vă în acelaşi timp cheltuielile indirecte.

Lăsaţi în grija noastră proiectarea şi funcţionarea testării în laborator şi reduceţi complicaţiile de a face afaceri cu mai mulţi furnizori. Utilizaţi baza noastră de cunoştinţe şi reţeaua noastră internaţională de contacte dintr-o gamă largă de proiecte din agricultură, din industria minieră, industria petrolului şi a gazelor. Soluţiile noastre de externalizare a serviciilor de mediu includ înfiinţarea unor laboratoare specializate, la faţa locului, pentru a încheia integrarea activităţilor firmei dumneavoastră în reţeaua noastră vastă de analize. Putem examina şi preluarea bunurilor, echipamentelor şi a personalului cheie al laboratorului dacă este nevoie.

Puteţi obţine un avantaj în faţa competitorilor dumneavoastră concentrându-vă asupra obiectivelor activităţii dumneavoastră de bază şi lăsând serviciile privind testele de mediu în mâinile noastre capabile. Sunaţi astăzi echipa noastră experimentată pentru o soluţie într-un singur loc pentru toate nevoile dumneavoastră privind testarea în laborator.