Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a vă ajuta să permiteţi resurselor dumneavoastră de apă să contribuie la siguranţa şi productivitatea amplasamentului dumneavoastră şi în vederea respectării reglementărilor privind mediul, SGS oferă o gamă de servicii de prelevare de probe şi analize la faţa locului pentru puţurile de apă subterană. Contactaţi astăzi echipele noastre de specialişti pentru a afla mai multe.

Pentru a stabili moduri de a vă creşte productivitatea, serviciile noastre includ inspectarea puţurilor folosite şi nefolosite şi efectuarea de controale pentru instalarea puţurilor. Echipele noastre prestatoare de servicii referitoare la puţurile de apă subterană cercetează caracteristicile care ar putea împiedica un puţ de apă subterană să funcţioneze la întregul său potenţial. Vă oferim, de asemenea, informaţiile detaliate de care aveţi nevoie privind proprietăţile puţului dumneavoastră de apă subterană în scopul folosirii unui puţ descoperit de curând sau al repunerii în funcţiune a unui puţ vechi. Serviciul nostru de instalare de puțuri de monitorizare vă poate furniza informații esențiale despre apa dumneavoastră. Putem identifica riscuri potențiale și preveni o viitoare contaminare. Rapoartele noastre regulate pot fi utilizate pentru a sprijini cererile și obținerea de permise pentru extracția apei și, dacă este nevoie, pentru planificarea purificării.

Cu mulți de ani de experiență în rezolvarea problemelor de calitate a apei la scară internațională, puteți avea încredere că vom găsi o soluție potrivită pentru situația pânzei dumneavoastră freatice. Echipele noastre acreditate au reţele şi parteneriate mondiale cu companii care se specializează în diagrafia puţurilor. Interpretăm măsurătorile şi facem recomandări pentru terenul dumneavoastră în funcţie de rezultate. Pentru a vă oferi un profil complet, examinăm rapoartele de foraj pe teren, înregistrările datelor şi diagrafiile dumneavoastră. Putem controla, de asemenea, instalarea piezometrelor şi le putem ţine sub observaţie prin monitorizare controlată de la distanţă. Dacă puţul dumneavoastră este în funcţiune de ceva timp, putem verifica starea oricăror sisteme de filtrare instalate. Putem, de asemenea, să detectăm posibile pierderi prin scurgeri în dopul de bentonit folosit în prevenirea contaminării.

Sunaţi-ne astăzi pentru a profita de experienţa noastră vastă şi pentru recomandări personalizate în vederea îmbunătăţirii puţurilor dumneavoastră de apă subterană.