Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile de mediu ale SGS implică eşantionarea apei de balast ca parte a gamei noastre de servicii pentru a garanta un mediu marin sigur. Sunaţi astăzi echipa noastră.

Apa de balast folosită pe nave poate transporta specii marine şi microorganisme nedorite care pot vătăma ecosistemele naturale. Aceasta poate, de asemenea, să fie contaminată şi poate polua apele de pescuit cu sedimente şi deşeuri stagnante. Eşantionarea apei de balast urmată de analiza detaliată este singurul mod de a vă asigura că activităţile dumneavoastră maritime se desfăşoară într-un mod curat şi sigur.

Laboratoarele noastre mobile pentru eşantionarea apei de balast sunt situate în porturi pe tot cuprinsul globului şi sunt sprijinite cu locuri de testare pentru a vă asigura rezultate prompte. Folosim numai cele mai moderne dispozitive de luat probe - cum ar fi prelevatoare de probe cu cablu portabil sau cu tambur şi sisteme izochinetice de prelevare de probe la bord - garantând că gama noastră de echipamente este potrivită chiar şi pentru cel mai dificil loc.

Eşantionăm apa dumneavoastră de balast în vederea pregătirii unei analize detaliate ca parte a gamei noastre de servicii pentru a vă oferi metode rentabile de a preveni poluarea marină. Parametrii de bază pentru eşantionare includ: temperatură, salinitate, materii organice, clorofilă, evacuare şi sedimente, zooplancton şi fitoplancton. Putem monitoriza planctonul sănătos şi nivelurile vieţii organismelor marine conform standardelor internaţionale privind mediul.

Rezultatele sunt afişate folosind o tehnologie avansată de prelucrare a imaginilor iar rapoartele pot fi folosite pentru a respecta orientările normative voluntare şi obligatorii privind gestionarea, tratarea şi decontaminarea apei de balast.

Putem, de asemenea, să efectuăm verificarea independentă a performanţei, a eficacităţii costurilor şi a siguranţei tehnologiilor comerciale şi a tratamentelor biologice utilizate în controlul şi în tratarea apei de balast. Analizele noastre inspiră conceperea tratamentelor pentru a reduce la minimum daunele aduse mediului, pentru a evita costuri viitoare şi pentru a controla soluţiile de gestionare a apei de balast.

Cu laboratoarele noastre de testare şi de eşantionare din lumea întreagă nu sunteţi niciodată departe de laboratoarele noastre acreditate şi cunoscute pe plan internaţional. Sunaţi astăzi echipa noastră pentru un plan de gestionare a apei de balast care să îndeplinească cerinţele flotei dumneavoastră.