Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru construcţii sigure cu fundaţii solide, sunaţi echipa SGS de studii geotehnice.

Analiza noastră de specialitate şi recomandările noastre înseamnă că puteţi începe cu încredere următorul dumneavoastră proiect de construcţie.

Studiile noastre geotehnice furnizează datele de care aveţi nevoie pentru planuri temeinice şi precise pentru construcţii, terenuri industriale sau construcţii individuale. După efectuarea analizei, vă vom oferi un raport clar şi detaliat. Grafice uşor de înţeles ajută la explicarea datelor şi vă arată tipul de fundaţii de care veţi avea nevoie pentru planurile dumneavoastră.

Echipele noastre de specialişti în geotehnică folosesc numai cele mai recente metode şi echipamente sofisticate pentru a face o analiză completă a solului dumneavoastră în vederea determinării stabilităţii acestuia. Folosind sisteme avansate de informaţii geografice, rezultatele noastre vă vor oferi cea mai clară imagine privind calităţile fizice ale solului dumneavoastră. Cu ajutorul acestor date vă putem oferi cele mai eficiente recomandări privind fundaţia.

Tehnicile pe care le folosim pentru studii geotehnice şi hidrologice includ:

  • Foraj şi carotaj  
  • Teste de penetrare cu con mecanic şi electric
  • Prelevare de probe netulburate  
  • Instalarea de piezometre
  • Teste de penetrare cu con
  • Teste preliminare de tip Panda pentru compactarea solului
  • Încercări de încărcare cu placa pentru compactarea solului
  • Teste de penetrare dinamică pentru densitatea solului
  • Teste de percolare

Metodele folosite ne permit să ne adaptăm pe deplin şi să folosim tehnica potrivită pentru amplasamentul dumneavoastră. Pentru a examina geologia şi hidrologia terenurilor care au acces limitat, care sunt mlăştinoase sau accidentate, folosim instalaţii şi utilaje de sondare adaptate pentru a instala piezometre şi pentru a lua probe netulburate în vederea testării solului.

Pregătirea riguroasă este esenţială pentru fundaţii şi sisteme de susţinere stabile pentru construcţia dumneavoastră. Sunaţi-i astăzi pe specialiştii noştri acreditaţi în studii geotehnice pentru un raport detaliat ca să începeţi cu dreptul proiectul dumneavoastră.