Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Puteţi avea încredere în SGS ca lider mondial în auditul şi managementul energiei să vă ofere sfaturi rapide şi de încredere cu privire la durabilitatea de mediu şi să vă înmulțească beneficiile pentru afacerea dumneavoastră prin economiile de energie.

Rețeaua noastră globală de specialiști utilizează facilităţi şi cunoştinţe de ultimă generaţie cu privire la cele mai noi reglementări şi progrese din industrie, pentru a vă oferi acces la o varietate de cunoștințe de specialitate la nivel mondial şi recomandări în managementul energiei. Serviciile noastre de audit energetic vă oferă o informații clare despre consumului de energie din clădirile şi facilităţile dumneavoastră. Cu aceste informaţii, putem lucra împreună pentru a găsi cele mai bune oportunităţi de îmbunătăţire şi a elabora o strategie comprehensivă de management al energiei pentru a reduce consumul energetic viitor, utilizând gama noastră de servicii care include simulare energetică şi inovaţii pentru clădiri ecologice.

Colaborați cu noi pentru o soluţie robustă care să se potrivească nevoilor dumneavoastră de eficienţă energetică. Sunaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe.