Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS este un lider lider mondial în verificarea emisiilor de gaze cu efect de seră și în evaluarea ciclului de viață.

Experiența noastră la nivel internațional într-o o gamă diversificată de proiecte de schimbare a climei înseamnă că avem cunoștințele de specialitate necesare pentru a evalua emisiile de gaze cu efect de seră produse de organizația sau de lanțul de aprovizionare al dumneavoastră și cele de pe perioada întregului ciclu de viață al produsului dumneavoastră.

Deoarece durabilitatea reprezintă un factor important în proiectele din toate domeniile, doriți să oferiți clienților și utilizatorilor finali informații obiective și independente referitoare la operațiunile dumneavoastră. Serviciile noastre de calculare şi de verificare a amprentei de carbon vă ajută, de asemenea, să profitaţi de programele de comercializare a certificatelor de emisii şi de cele de etichetare a produselor. O analiză a ciclului de viață vă oferă posibilitatea de a demonstra durabilitatea proiectelor, produselor și serviciilor dumneavoastră.

Deoarece suntem la curent cu cele mai noi reglementări în materie de mediu și durabilitate, dumneavoastră puteți folosi timpul pentru îmbunătățirea activităților dumneavoastră de bază. Pe lângă faptul că ajută la obținerea conformității cu standardele naționale și internaționale de mediu, serviciile noastre de evaluare a gazelor cu efect de seră și a ciclului de viață pot încuraja fabricarea de produse inovatoare și vă pot oferi un avantaj competitiv care să îmbunătățească imaginea mărcii dumneavoastră.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla modul în care vă putem ajuta să vă aliniați standardelor de calitate a mediului și să mențineți mereu conformitatea cu reglementările de mediu pentru sectorul dumneavoastră.