Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Fie că sectorul dumneavoastră de activitate participă la programe obligatorii sau voluntare, va trebui să raportaţi emisiile de gaze cu efect de seră precum şi alte date.

Echipele SGS specializate în schimbările climatice oferă o diversitate de servicii de verificare a emisiilor dumneavoastră de carbon pentru a asigura conformitatea cu schemele de comercializare a certificatelor de emisii.

Serviciile noastre înglobează cerinţele referitoare la schema UE de comercializare a certificatelor de emisii (EU ETS), la verificarea EU ETS pentru sectorul aeronautic şi la activităţile dumneavoastră voluntare şi alte programe la care participaţi. Putem, de asemenea, să întâmpinăm nevoile dumneavoastră de validare a proiectelor din cadrul Mecanismului de dezvoltare nepoluantă (CDM/MDN) pentru a garanta că eforturile dumneavoastră de reducere a emisiilor sunt recunoscute în vederea creşterii la maximum a comercializării şi a vânzării către alte ţări a creditelor de reducere certificată a emisiilor de carbon.

Vă putem oferi lunar sau trimestrial verificare şi certificare rentabilă a reducerilor emisiilor. Cu certificări mai regulate, puteţi beneficia mai des de programele de vânzare şi comercializare a emisiilor.

Noi lucrăm cu acreditarea corespunzătoare pentru a vă oferi servicii de verificare precise şi de încredere în întreaga lume. Reţeaua noastră internaţională ne situează într-o poziţie unică. Cu 1 100 de birouri în 140 de ţări, vom fi cu siguranţă mai aproape de proiectul dumneavoastră decât oricine altcineva. Reţeaua noastră de angajaţi foarte bine instruiţi reprezintă faptul că puteţi colabora liniştiţi cu echipa din regiunea dumneavoastră, echipă care posedă cunoştinţe vaste privind legislaţia locală şi cerinţele de raportare.

Sunaţi-ne astăzi pentru a afla cum vă pot ajuta echipele noastre de specialişti.