Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Evitaţi pericolele pentru sănătatea angajaţilor dumneavoastră şi reclamaţiile din partea comunităţilor locale sunând astăzi echipa SGS de specialişti de mediu.

Studiile noastre privind zgomotul şi vibraţiile vă ajută să identificaţi zonele cu probleme şi să concepeţi soluţii personalizate potrivite pentru afacerea dumneavoastră.

Zgomotul şi vibraţiile provenite de la procesele industriale şi de la utilajele dumneavoastră pot deteriora auzul angajaţilor dumneavoastră şi pot avea drept consecinţă reclamaţii din partea comunităţilor şi a autorităţilor locale. Noi putem măsura zgomotul şi vibraţiile în fabrici şi în apropierea lor, pe şi în apropierea şantierelor de construcţii, de-a lungul rutelor de zbor şi în apropierea şoselelor şi a căilor ferate.

Vă putem ajuta să garantaţi respectarea tuturor reglementărilor relevante pentru sectorul dumneavoastră de activitate. Din momentul în care determinăm toţi parametrii acustici ai firmei dumneavoastră, putem oferi consultanţă de specialitate privind modul în care puteţi controla zgomotul şi vibraţiile pentru a vă îmbunătăţi activităţile.

Studiile noastre privind zgomotul şi vibraţiile includ:

  • Identificarea surselor şi luarea măsurătorilor la faţa locului  
  • Înregistrarea şi măsurarea nivelurilor de zgomot
  • Monitorizarea continuă a zgomotului şi a vibraţiilor de pe şantierele de construcţii
  • Studii pentru şantierele unde acustica este esenţială  
  • Evaluări ale impactului asupra mediului (modelare/-anticipare zgomot)
  • Calcularea zgomotului industrial, a zgomotului trenurilor şi a zgomotului traficului conform mai multor standarde

Rezultatele studiilor noastre privind zgomotul şi vibraţiile sunt arătate ca măsurători calculate într-un model tridimensional codificat prin culori. Veţi vedea exact unde sunt zonele cu probleme şi, pe baza analizelor datelor, vă oferim recomandări pentru reducerea sau eliminarea zgomotului şi a vibraţiilor.

Profitaţi de consultanţa noastră de specialitate şi de soluţiile inovatoare privind metodele de izolare acustică, de aplicare a materialelor de construcţii şi de mijloacele tehnice pentru a atenua zgomotul şi vibraţiile. Vom elabora şi vom supraveghea un plan de reducere a zgomotului şi a vibraţiilor potrivit pentru situaţia dumneavoastră.

Contactaţi astăzi echipa noastră de specialişti pentru mai multe informaţii privind studiile zgomotului şi ale vibraţiilor în vederea îmbunătăţirii sănătăţii şi securităţii pe şi în apropierea terenului dumneavoastră.