Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Cum puteţi fi siguri că echipamentele dumneavoastră industriale nu au defecte, că nu emană gaze în atmosferă şi că nu epuizează profiturile firmei dumneavoastră? Pentru a controla emisiile fugitive şi emanaţiile costisitoare, contactaţi astăzi SGS.

Serviciile noastre privind emisiile fugitive vor garanta că echipamentele dumneavoastră sunt sigure şi nu prezintă riscuri. Atunci când aveţi obligaţia legală de a efectua o inspecţie pentru detectarea şi repararea scurgerilor (LDAR), şi noi putem face acest lucru pentru dumneavoastră.

Uzura normală a echipamentelor industriale poate provoca fisuri şi pierderi prin scurgere. Atunci când conductele şi alte piese (cum ar fi pompele, flanşele şi supapele de reducere a presiunii) sunt umplute cu lichide sau gaze volatile, sunt posibile emisii fugitive de compuşi organici volatili.

Aceste emisii ar putea avea consecinţe costisitoare pentru profiturile firmei dumneavoastră prin pierderea de produse. La locul dumneavoastră de muncă, acestea pot crea riscuri pentru sănătatea şi securitatea angajaţilor dumneavoastră şi a comunităţilor învecinate. Poluarea poate cauza pericole pentru mediu şi emisii accidentale de gaze cu efect de seră. Dacă aveţi de-a face cu lichide şi gaze inflamabile, ar putea exista un risc de incendiu şi de explozie dacă nu sunt reparate scurgerile.

Uzina dumneavoastră ar putea avea zeci de mii de surse potenţiale de scurgeri, făcând gestionarea detectării scurgerilor o activitate de amploare. Managerul nostru pentru detectarea şi repararea scurgerilor se poate ocupa de acest proiect important în locul dumneavoastră.

Echipa noastă include tehnicieni de monitorizare care să verifice toate echipamentele, conductele şi supapele, racordurile şi sigiliile dumneavoastră. Ei folosesc software special conceput cu cea mai avansată tehnologie în detectare şi prelucrare de imagini pentru a identifica zone cu probleme şi pentru a lua măsuri de corectare. Puteţi să marcaţi piesele care prezintă scurgeri astfel încât să fie uşor să găsiţi şi să reparaţi piesa respectivă. Verificăm imediat după ce piesele sunt reparate pentru a ne asigura că nu mai sunt emisii. Vă vom ajuta, de asemenea, să introduceţi un program de întreţinere pentru a reduce la minimum scurgerile costisitoare în viitor.

Dacă legislaţia dumneavoastră locală impune măsurători şi monitorizare regulată a emisiilor fugitive, putem efectua noi aceste inspecţii pentru dumneavoastră.

Preluaţi controlul uzinei şi al echipamentelor dumneavoastră şi gestionaţi-vă profiturile, protecţia personalului şi a comunităţii dumneavoastră, siguranţa uzinei sau obligaţiile legale pentru viitor. Sunaţi astăzi echipa noastră pentru o inspecţie.