Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a vă asigura că angajaţii dumneavoastră nu prezintă risc de expunere la substanţe periculoase, contactaţi echipa experimentată a SGS pentru un inventar al azbestului şi pentru un plan de eşantionare a fibrelor minerale.

Azbestul şi alte fibre naturale respirabile sunt periculoase pentru sănătatea umană şi sunt reglementate iar produsele lor interzise în multe ţări. Eşantionarea şi analiza azbestului şi a fibrelor minerale pot detecta azbestul şi siliciul cristalin care au fost folosite foarte mult în industrie, în fabricaţie şi în construcţii şi sunt prezente ca urmare a anumitor activităţi miniere. Fiind cancerigeni recunoscuţi, expunerea la aceste fibre la locul de muncă trebuie să fie verificată, corectată sau eliminată.

Noi efectuăm o inventariere la faţa locului a azbestului şi o evaluare a riscurilor pentru a stabili dacă sunt probleme privind sănătatea şi securitatea pe amplasamentul dumneavoastră. Echipa noastră de specialişti prelevează cu atenţie probe din fiecare zonă suspectă şi monitorizează aerul înconjurător. Probele sunt examinate de către laboratoarele noastre acreditate pentru a stabili prezenţa dar şi tipul şi cantitatea de azbest. Putem, de asemenea, să facem distincţia între azbest şi alte fibre naturale şi artificiale.

Vă furnizăm un raport independent pe baza rezultatelor testelor şi vă oferim consultanţă privind respectarea legislaţiei şi a regulamentelor. Un plan de management uşor de înţeles vă va ajuta să luaţi măsuri imediate, inclusiv etichetarea oricăror substanţe periculoase găsite, inspecţii regulate şi eliminarea în siguranţă, dacă este nevoie.

Contactaţi-ne pentru o inspectare a amplasamentului şi asiguraţi-vă că angajaţii dumneavoastră lucrează într-un mediu lipsit de riscuri care respectă toate standardele privind sănătatea şi securitatea.