Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Această instruire le furnizează participanţilor instrumentele necesare pentru a evalua şi raporta conformitatea sistemelor de management al continuităţii afacerii (BCMS).

Noi garantăm, de asemenea, că puteți implementa eficient procesele și îmbunătățirile permanente din BCMS pe baza standardului ISO 22301.

Instruirea a fost elaborată pentru a contribui la protejarea organizaţiilor împotriva eventualelor impacturi comerciale negative suferite în cazul întreruperii activităţilor. Vă ajutăm să identificaţi şi controlaţi riscurile care amenintă orice organizaţie în cazul falimentului şi să luaţi măsuri efective împotriva acelor riscuri.

La încheierea sesiunii de instruire veți putea:

  • Descrie obiectivul unui sistem de management al continuităţii afacerii (BCMS), inclusiv principiile, procesele şi tehnicile folosite pentru gestionarea şi evaluarea unui sistem de management al continuităţii afacerii (BCM).
  • Explica obiectivul și conținutul ISO 22301 
  • Interpreta cerințele ISO 22301 în contextul unui audit BCMS
  • Descrie responsabilitățile unui auditor intern și rolul unui audit intern privind mentenanța și îmbunătățirea BCSM, conform ISO 22301 și ISO 9001
  • Planifica și pregăti un audit intern, strânge probe de audit prin observare, intervievare și colectare de documente și înregistrări

Sesiunea de instruire cuprinde prezentări, ateliere şi exerciţii pe roluri.

Vă rugăm să reţineţi: Este necesar să aveți cunoștințe despre sistemele de management al continuității afacerii și ISO 22301 înainte de a participa la acest curs.

Absolvirea cu succes a acestui curs de instruire și cunoștințele de bază despre sistemul de management al continuității afacerii (BCMS) constituie parte din cerințele de instruire pentru obținerea certificării de auditor intern de la Registrul Internațional al Auditorilor Certificați (IRCA).

Contactați SGS astăzi pentru a afla mai multe informații privind cursul SGS pentru auditori interni ISO 22301.