Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Managementul continuității afacerii, de la SGS: Aveți încredere în noi pentru continuitatea afacerii dvs.

Sistemele de management al continuității in afaceri (BCMS) vă ajută să înțelegeți procese de afaceri dificile, precum și impactul pe care l-ar putea avea o eventuală întrerupere a activității. Folosind suportul nostru logistic și alte servicii BCMS, veți îmbunătăți rezistența organizației dvs., veți avea o bună capacitate de revenire și veți asigura supraviețuirea continuă a companiei dvs.

Vă putem ajuta să vă îmbunătățiți profilul de risc față de asiguratori, așa încât veți putea beneficia de prime de asigurare reduse și veți putea fi la înălțimea așteptărilor autorităților de reglementare, ale partenerilor de afaceri și ale altor acționari importanți. În plus, putem să vă ajutăm reducând impactul financiar al incidentelor și/sau al întreruperilor de activitate. Chiar dacă are loc un dezastru, sistemele noastre de management al continuității afacerii vă pot ajuta să sporiți șansele de supraviețuire a organizației dvs. și a angajaților acesteia.

Dobândind acces la o rețea vastă de specialiști, puteți să vă asigurați că soluțiile găsite pentru a face față întreruperilor sunt conforme cu cele mai recente practici în domeniu. Experții noștri vă vor ajuta să înțelegeți cerințele celor mai robuste standarde BCMS disponibile și să îmbunătățiți performanțele sistemelor dvs. de management Un certificat valabil ISO 22301 de Management al Continuității Afacerii este o dovadă privind soliditatea afacerii dvs., iar noi vă oferim servicii de certificare și de instruire ISO 22301.

Fiind cea mai mare companie pe plan modial în materie de testare, verificare, inspecție și certificare, vă oferim o precizie inegalabilă, specialiști experimentați, metodologii de evaluare excepționale și o acoperire globală.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla detalii despre gama largă de servicii în managementul continuității afacerii.