Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Analiza de către SGS a acordurilor şi contractelor de construcţie pentru proiectul dumneavoastră le evaluează compatibilitatea, în scopul creşterii şanselor de reuşită a proiectului. Sunaţi-i astăzi pe specialiştii noştri în finanţarea proiectelor.

Echipele noastre experimentate evaluează contractele de furnizare şi construcţie din proiect pentru a asigura calitatea la nivel de furnizor şi contractant şi profilul lor tehnic şi comercial. Noi analizăm şi acordurile intermediare din proiect (precum acordurile de achiziţie de energie şi contractele de preluare imediată) pentru a asigura accesul proiectului dumneavoastră la fondul său de aprovizionare de bază şi punerea în circuit a producţiei sale. Noi analiză compatibilitatea termenilor acordurilor şi contractelor dumneavoastră în raport cu modelul de proiect, obiectele sale şi cerinţele sale tehnice incluse în modelul tehnic.

Analiza noastră asupra acordurilor de proiect şi contractelor de construcţii cuprinde:

  • Evaluarea contractelor şi analiza clauzelor comerciale pentru aprovizionare şi construcţie (inclusiv perioadele de responsabilitate legală şi daunele lichidate)
  • Sprijin la selectarea furnizorilor şi subcontractanţilor, inclusiv analiza activităţilor de calificare şi de dare în exploatare
  • Analiza experienţei şi capacităţii tehnice a contractanţilor la nivel de Proiectare, Aprovizionare, Construire (EPC), Proiectare, Aprovizionare, Construire, Management (EPCM) şi asigurarea absenţei conflictelor de interese cu sponsorii de proiect.
  • Analiza clauzelor tehnice şi comerciale ale acordurilor intermediare din proiect (acordurile de achiziţie de energie şi contractele de preluare imediată) pentru a evalua compatibilitatea lor cu premisele tehnice ale proiectului

Noi identificăm orice riscuri aferente proiectului şi recomandăm măsuri de atenuare şi posibile îmbunătăţiri. Noi verificăm şi fiabilitatea echipamentelor şi materialelor sugerate care ar putea genera riscul unor costuri şi întârzieri neprevăzute.

Specialiştii noştri în proiecte au experienţă combinată tehnică şi financiară într-o gamă largă de sectoare industriale globale. Cu un palmares dovedit în evaluarea investiţiilor mari sub o structură de finanţare a proiectului, noi vă oferim o asistenţă nepreţuită pentru proiect. Investigaţiile noastre vă oferă o bază esenţială pentru evaluările efectuate de comitetul de credite şi negocierile în materie de documentaţie. Şi suntem disponibili pentru a reacţiona în funcţie de necesităţile dumneavoastră şi pentru a monitoriza probleme tehnice care decurg din procesul de evaluare până la şi dincolo de definitivarea clauzelor financiare.

Fiind o sursă de încredere pentru cele mai recente informaţii din industrie, suntem prima dumneavoastră opţiune pentru a efectua analiza acordurilor dumneavoastră de proiect şi a contractelor de furnizare şi construcţii. Sunaţi astăzi echipa noastră experimentată n finanţarea proiectelor pentru a începe analiza.