Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Asigurarea respectării tuturor reglementărilor legale şi normative relevante la nivelul proiectului, printr-o analiză a permiselor şi licenţelor de către SGS. Sunaţi astăzi echipa noastră experimentată de finanţare a proiectului pentru a afla mai multe.

Echipele noastre de specialişti în domeniul finanţării proiectului au rolul de consultanţi independenţi care revizuiesc proiectul dumneavoastră şi se asigură că planurile dumneavoastră de dezvoltare şi operaţionale respectă toate reglementările locale şi internaţionale aplicabile.

Analiza permiselor şi licenţelor efectuată de noi include:

  • Analizarea gradului de adecvare şi a statutului tuturor permiselor şi licenţelor de proiect necesare, odată cu recomandări adecvate privind îmbunătăţirile necesare
  • Analizarea necesităţilor viitoare ale proiectului dumneavoastră pentru a asigura anticiparea problemelor de obţinere a permiselor şi licenţelor
  • Preîntâmpinarea întârzierilor în proiect şi a depăşirii costurilor

Reţeaua noastră globală de specialişti în domeniul finanţării proiectelor dispune de cunoştinţe de specialitate în numeroase sectoare industriale şi vă poate oferi consultanţă privind diverse tipuri de proiecte, contracte şi cerinţe legale şi normative. De asemenea, vă putem oferi şi asistenţă în probleme de mediu şi certificare tehnică la sediul clientului, dacă este cazul.

Analiza noastră oferă informaţiile necesare pentru evaluările efectuate de comitetul de credite şi negocierile în materie de documentaţie. Consultanţii noştri specializaţi sunt disponibili pentru a reacţiona şi aborda probleme tehnice care decurg din procesul de evaluare până la şi dincolo de definitivarea clauzelor financiare Ei vă stau la dispoziţie şi pentru a vă oferi consultanţă specializată.

Ca terţ independent, suntem o sursă de încredere privind cele mai recente informaţii din industrie. Oferim asistenţă nepreţuită în cadrul proiectului dumneavoastră, asigurându-ne că nu există conflicte de interese cu partenerii, furnizorii sau sponsorii dumneavoastră de proiect la nivel de Proiectare, Aprovizionare, Construire (EPC), Proiectare, Aprovizionare, Construire, Management (EPCM).

Avem un palmares dovedit în practică în materie de analiză a investiţiilor mari cu structură de finanţare a proiectului, fiind astfel prima alegere ca terţ de încredere şi independent pentru a efectua analiza licenţelor şi permiselor proiectului dumneavoastră. Sunaţi astăzi echipa noastră specializată de finanţare a proiectului pentru a vă asigura că proiectul dumneavoastră respectă cerinţele.