Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Proiectele de anvergură prezintă riscuri și provocări.

Indiferent dacă proiectul reprezintă consolidarea infrastructurii, organizarea sistemului de aprovizionare sau a fabricii, trebuie să stabiliți un set complet de procedee de management al riscului pentru a evalua și diminua amenințările și posibilele întreruperi de activitate. În cadrul SGS, echipele noastre de experți în managementul riscului având experiență globală în proiecte de anvergură vă vor ajuta să identificați și să cuantificați riscurile și vă vor asista în definirea strategiilor de optimizare a rezultatelor proiectului.

Echipele SGS dețin experiență în proiecte de anvergură și în evaluarea riscurilor financiare și vă vor ajuta:

  • Să planificați și să coordonați proiecte de anvergură
  • Să minimizați impactul posibilelor amenințări și să identificați oportunitățile de îmbunătățire și de reducere a costurilor
  • Să concentrați eforturile de comunicare astfel încât informațiile să fie cunoscute de întreaga echipă
  • Să explicați proprietarului efectele riscului
  • Să culegeți informații pentru a ierarhiza riscurile 
  • Să implementați acțiuni de contracarare a riscului de a adăuga valoare, să preveniți apariția amenințărilor sau să minimizați efecte negative

Suntem recunoscuți pentru experiența în managementul riscurilor financiare de-a lungul unei game largi de ramuri industriale. Experții noștri vă vor ajuta să vă concentrați asupra arhitecturii strategice financiare corecte pentru proiectul dumneavoastră, ceea ce vă va permite opțiuni viitoare pentru renegocieri strategice.

Îmbunătățirea afacerii prin RM

Specialiștii noștri în managementul riscului dețin experiență vastă în activitatea pe proiecte largi și pe managementul riscului finanțelor. Oferim recomandări independente, specializate, pentru a traversa un proiect, de la studiul de fezabilitate până la execuție.

Specialiștii noștri în managementul de riscdețin o vastă experiență în lucrul cu proiecte ample și finanțarea managementul de risc.     Oferim recomandări independente, specializate, pentru a traversa un proiect, de la studiul de fezabilitate până la execuție.